top of page

Detox massagex

Ontgiften van je lichaam

'Detox' is een afkorting van het woord detoxificatie.
In de natuurgeneeskunde wordt dit begrip gebruikt voor het afvoeren van afvalstoffen of gifstoffen uit het lichaam.
Andere benamingen zijn ontslakken, ontgiften en drainage.
Als de lever en de nieren hun werk goed doen, is het menselijk lichaam uitstekend in staat zichzelf te ontdoen van gif- en afvalstoffen.
De praktijk van het intern reinigen van het lichaam heeft echter een eeuwenoude geschiedenis.

 

Detox sapjes en massage

De detox-gedachte veronderstelt dat het natuurlijke zelfreinigende vermogen versterkt kan worden door het inzetten van verschillende ontgiftingsmethoden.Hierbij valt te denken aan het volgen van specifieke diëten, sapkuren, kruidentheekuren, etc.Ook de detox massage wordt beschouwd als een ontgiftingsmethode.

Detox massage als middel

Maak een afspraak
0619977486

In feite kan iedere vorm van massage een reinigende werking voor het lichaam hebben. Massage stimuleert de huid en die stimulans werkt door op de stofwisseling.
Door massage verbetert de bloedsomloop, waardoor de verbranding effectiever verloopt.
In combinatie met de ontspannende werking van een massage kan dit alles eraan bijdragen dat afvalstoffen beter afgevoerd worden.
De drijfveer achter het willen ontgiften van het lichaam is dat een 'schoon' lichaam een sterker, veerkrachtiger lichaam is.
En als er sprake is van balans, zal ook de weerstand tegen indringers als virussen e.d. hoger en het zelf herstellend vermogen groter zijn.
De detox massage is een massage die specifiek gericht is op de detoxificatie van het lichaam. Vaak maakt een detox massage deel uit van een groter detox-programma, waarin bijvoorbeeld ook (sap)vasten een plek heeft.

Reflexpunten

Tijdens alle massages stimuleerde ik reflexpunten onder de voet die in verbinding staan met organen zoals milt, alvleesklier, lever en nieren. Op deze manier werd ook op orgaanniveau het lichaam geactiveerd om gifstoffen af te voeren.

Massageolie Detox: Om het lichaam te helpen ontgiften.

Ingrediënten Massageolie Detox: Jeneverbes, Citrus, Ceder, Kaneel, Rozemarijn

Een uur detox massage is € 60,00


Maandag  t/m  donderdag:
Middelharnis

06 19977486

bottom of page