Reuzenpanda’s in Rhenen.

Twee grote reuzen uit China.

Ze zien er geweldig leuk en lief uit en ze zijn dol op Bamboe.

Gelukkig vinden de twee panda’s de Hollandse bamboe erg lekker. De panda’s hebben zes vingers en kunnen zich dan ook goed vast houden aan de bamboe stokken. Ze moeten lang kauwen om en daarom hebben ze zeer gespierde kaken. Grappig is wel dat ze tijdens hun slaap poepen. Zo kan een panda wel 100 drollen per dag leggen, als ze 40 kilo bamboe eet per dag.

Jonge panda’s zijn heel speels maar als ze ouder worden dan leven ze solitair en komen het mannetje en vrouwtje maar een paar dagen per jaar bij elkaar om te paren. Hopelijk gaan ze het erg naar hun zin hebben in Ouwehands dierenpark.


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square